CiddiGazete- Devlet Bahçeli'nin MHP'deki olağanüstü genel kurula iptal davası açtığı için "Helal süt emmiş bir delegemiz" deyip daha sonra partiden attığı Cemal Enginyurt'ta değişim rüzgarları devam ediyor...

"Deli Çavuş"un "kumarda kaybedenler" listesine 13 bin dolarla giriş yapan Cemal Enginyurt, daha önce İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında kullandığı çok ağır hakaretleri unutturmak için atağa geçti.

Çıkışıyla, İyi Partili milletvekillerini bile geride bırakan Cemal Enginyurt, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözleri karşısında gövdesini Meral Akşener'e siper etti.

Siyasi yaşamındaki keskin değişimleriyle kamuoyunu gülümseten Enginyurt, son paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Sayın Cumhurbaşkanı, @meral_aksener için "Ahlak yoksunu" demiş. Beyefendi! Bu söz küfürden ağır bir hakarettir. Yakışmadı size desem de boş. Zira hakaret siz de mezeye dönüştü. Yetti artık! Kapat TBM Meclisini, Tutukla hepimizi, Fesh et Parlamentoyu, İlan et tek adamlığını." (Paylaşımdaki imla ve anlatım bozuklukları Cemal Enginyurt'a aittir)

DAHA ÖNCE NE DEMİŞTİ?

Cemal Enginyurt, Meral Akşener hakkında onlarca hakaret içeren paylaşım yaptı. Akşener için "FETÖ'cü", "hain", "bölücü", "kontes" gibi ifadeler kullanan Enginyurt'un hakaret içeren yüzlerce paylaşımından bazıları şöyle:

- Grup kararına uymadı diye değil, ota boka laf yetiştirdiği ve fitne çıkardığı için disipline sevk edildi. Sen anlamazsın Kontes!"

- Beni MHP'den ihraç ettiniz, "FETÖ'cü" dediğiniz Meral Akşener'i MHP'ye davet ediyorsunuz. Ben şimdi düşünüyorum. 'İYİ Partili arkadaşlara ben niye küfür ettim' diyorum kendi kendime. İnanın çok üzülüyorum.

- Meral Akşener 19 Haziran'da kongreyi 715 imzayla kazandığında ben mahkemeye verdim Milliyetçi Hareket Partisi'ni ve ben iptal ettirdim kazandıkları kongreyi. Ben iptal ettirdim; kazanmıştı. Kazandıkları kongreyi iptal ettirdik.

"MERAL AKŞENER BÖLÜCÜDÜR"

- Meral Akşener hareketi çıktıktan sonra başta genel başkanımız olmak üzere öyle ağır hakaretlere uğradık, ülkücüler öylesine birbirine hakaret etmeye başladılar ki onarılmaz yaralar açıldı. Düşmanın yapamadığını Meral Akşener 1 Kasım sonrasında birbiriyle çay içemeyecek, birbirinin cenazesine katılamayacak hale getirdi. Bu anlamda benim gözümde bir bölücüdür.

- Meral Akşener, "Ak Parti ve küçük ortağının infaz indirimi yasasında; kadına şiddet, çocuk istismarı, torbacılık gibi kanayan yaramız olan suçlar var. Bu yanlışa ortak olmayız!" diyor. Yalancı Meral Akşener! TBMM'de önerge veriyordun ya! Ne oldu da yalan ve iftira atıyorsun?

- Ne yalancı bir siyaset dilin var. Adalet komisyonunda kendi milletvekilin de var. Hiç olmazsa ona sorsaydın ya. İlla meşhur olacak, trübüne oynayacaksın. 31 Mart'tan önce niye sustun? Yalan konuşarak, Ak Parti ve MHP milletvekillerini töhmet altında bıraktın. İspat etmezsen müfterisin.