CiddiGazete- İyi Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, Kırşehir gezisinde CHP’den milletvekili aday adayı olan Avukat Emine Özdemir’e parti rozeti taktı.

Kırşehir'de açılış törenine katılan ve esnaf ziyareti yapan Koray Aydın, salon toplandısında da parti üyeliklerini değerlendirdi.

"BİZE KATILANLARIN YÜZDE 55'İ AK PARTİ'DEN GELİYOR"

Türkiye'de Suskun bir kitlenin olduğunu belirten Koray Aydın, "Yanlarına gittiğimizde yüzleri gülüyor. Daha dün bize sırtını dönenler bize çay ve kahve ikramında bulunuyor.

Her seçimin bir havası vardır. Neticeyi o hava tayin eder. O iklimin inşa edildiğini aklınızdan çıkarmayın.

Bu ülkeyi maceraperestlerin eline terkedemeyiz. Yandaş imparatorluğu kurarak bu ülkenin kaynaklarının talan edilmesine izin veremeyiz. Geçtiğimiz günlerde Ankara'da bilbordlarda bir afişe denk geldim. AK Parti diyor ki '5 ayda 61 bin üye yaptık.' Ya biz sizin nasıl üye yaptığınızı biliyoruz. Kimi üye yapsak AK Parti'ye üye çıkıyor.

Soruyoruz hiç birinin haberi yok. Devlet elinizde, isterseniz bütün ülkeyi üye yapın. Peki ama bir iktidar partisi neden bilborda çıkma ihtiyacı duyar. Çünkü gidici olduklarının farkındalar. Bizde istatistiki bilgiler var; yeni üyelerimizin yüzde 55'i AK Parti'den geliyor. Bu daha da artarak devam edecek" dedi.