CiddiGazete ©

Bağcılar Belediyesi'nin AKP'li başkanı Lokman Çağırıcı, bugüne kadar belediye kadrolarında tek bir ülkücüyü dahi istihdam etmedi.

31 Mart seçimleri öncesi 100 bin lira harcayarak Mustafa Yıldızdoğan'lı "ocak" gecesi düzenleyen Çağırıcı, kazandığı seçimden sonra ülkücülerden gelen iş taleplerine de olumlu cevap vermedi.

Ülkücülerden gelen kadro isteklerini geri çeviren Lokman Çağırıcı, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde ise Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun ismini anarak, ülkücülerin sadece "şehitlerini" sevdiğini gösterdi!

İşte Çağırıcı'nın o mesajı: "Bugün onlar da öğrencilerinden güzel mesajlar alabilir, yarın masalarında çiçek bulabilirlerdi. Ama hunharca katlediler!

Aybüke Yalçın, Necmettin Yılmaz, Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve tüm şehit öğretmenlerimin de Öğretmenler Günü kutlu olsun!"

Twit, CiddiGazete'de haber olunca ülkücülerden tepki yağmaya başladı. Lokman Çağırıcı, haber yayına girdikten bir saat sonra paylaşımını sildi.

FIRAT YILMAZ ÇAKIROĞLU KİMDİR?

1 Ocak 1991 yılında Konya'nın Akşehir ilçesinde doğdu. Babası Fuat Mahir Çakıroğlu ile annesi Özlem Çakıroğlu'nun tek evladı. 1996 yılında öğretmen olan annesi Özlem Çakıroğlu'nun Diyarbakır'a tayini üzerine, çocukluğunu ve ilkokul yıllarını Diyarbakır'da geçirdi. CHP'li bir ailede yetişti. Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4. sınıf öğrencisiydi. Aynı fakültede formasyon dersleri alıyordu.

AKP'nin "çözüm ihaneti" sürecinde saldırılarını arttıran PKK militanlarının kurbanı oldu.

Üniversite yönetimine, güvenlik güçlerine ve MHP genel merkezine defalarca PKK'lıların okuldaki saldırılarını anlatan mektup göndermesine rağmen gerekli önlemler alınmadı.

20 Şubat 2015'te, PKK militanlarının bıçaklı saldırısı sonucu şehit oldu.