FETÖ'cuların 2011 yılında erotik görüntülerini yayınlamakla tehdit etmesinin ardından MHP Genel Başkanlığı görevinden istifa etmek zorunda kalan Cihan Paçacı, Meral Akşener'in takdiriyle İYİ Parti Genel Sekreteri oldu.

İYİ Parti'nin 12 Ağustos'ta yaptığı yaptığı olağanüstü genel kurulda delegeler, genel başkan Meral Akşener'in hazırladığı 80 kişilik Genel İdare Kurulu üyelerine oy vermişti. Akşener, bu 80 kişi içinden genel başkan yardımcılarını atadı.

Akşener, bugün duyurduğu 15 kişilik başkanlık divanında çok konuşulacak bir ismi partinin iki numarası yaptı.

2011 yılında, FETÖ mensuplarının kadınlarla uygunsuz görüntülerini elde ettiği Cihan Paçacı, İYİ Parti'nin genel sekreteri oldu. İYİ Parti'ye geldiğine pişmanlığını yüksek sesle dile getirmeye başlayan Aytun Çıray ise Basın Yayın ve Medya'dan sorumlu genel başkan yardımcısı oldu.

MÜSAVAT DERVİŞOĞLU DİREKTEN DÖNDÜ

Önceki gün kendisini ziyaret eden gençlik kolları üyelerine partideki aktif görevinden alınacağını ve bundan sonra TBMM'de olacağını belirten Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dursun Müsavat Dervişoğlu, dün Meral Akşener'le özel bir görüşme yaptı. TBMM Genel Kurul salonunun giriş kapısında Devlet Bahçeli'nin elini öptüğü için Dervişoğlu'nu görevden almayı planlayan Meral Akşener, dün yapılan bu görüşmeden sonra kararını değiştirdi. Meral Akşener'den görevde kalması yönünde talepte bulunan Müsavat Dervişoğlu, eski görevine devam edecek.

İŞTE İYİ PARTİ'DE MERAL AKŞENER'İN 'A' TAKIMI: