CİDDİGAZETE

TBMM'deki yemin töreninde yaptığı "Bozkurt" işaretiyle ülkücülerin gönlünde taht kuran İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, duygulandıran bir jeste daha imza attı.

Yasin Öztürk, MHP'nin sekiz, İYİ Parti'nin de altı milletvekili çıkardığı İstanbul'da daha önce MHP'den milletvekili adayı da olan Gazi Muhtar Bünyamin Çiftçi'ye, TBMM'nin antetli kağıdına "bozkurt" mühürü basarak tebrik mektubu gönderdi.

Ne MHP'li, ne de İYİ Parti İstanbul milletvekillerinin tebrik etmediği ülkücü camianın tanınan ismi gazi Bünyamin Çiftçi, Denizlili olmasına rağmen kendisini unutmayan ve tebrik eden Yasin Öztürk'ün jestini, sosyal medya hesabından duygulanlandıran bir mesajla yayınladı.

Çiftçi, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “O BİR BOZKURT... Tarafıma göndermiş olduğu BOZKURT amblemli TBMM antetli tebrik mektubu için değerli Denizli milletvekilimiz Sayın Yasin ÖZTÜRK beyefendiye çok teşekkür ederim... Çok duygulandım... Bana büyük bir onur yaşattınız... Varlığınız daim olsun... Ülkücü Gazi Muhtar Bünyamin ÇİFTÇİ.”

Bünyamin Çiftçi, 1994 yılında henüz lise öğrencisiyle PKK militanlarının kurşunlarına hedef oldu ve bedeninde ömrünün sonuna kadar taşıyacağı hasar oluştu.