CiddiGazete- İdlib şehidi Uzman Onbaşı Halil Çankaya'nın Ahmet Hamdi Akseki Camii'ndeki cenaze törenine Cumhur İttifakı ortağı Devlet Bahçeli'nin yanısıra, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. Kılıçdaroğlu, kendisinden önce camiye gelen siyasilerin ellerini tek tek sıkarken, Bahçeli'ye de elini uzattı. Ellerini paltosunun cebinden çıkarmayan Cumhur İttifakı ortağı Bahçeli, Kılıçdaroğlu ile tokalaşmadı ve bakışlarını başka tarafa yöneltti. Bahçeli, Kılıçdaroğlu ile tokalaşmayınca, kendisine refakat eden MHP Milletvekili Erkan Haberal da Kılıçdaroğlu'nun uzattığı eli sıkmadı.

Devlet Bahçeli'nin tavrı, bugün sosyal medyaya yansıdı. Twitter kullanıcıları, olayı binlerce twitle yorumlarken, bazı sosyal medya kullanıcıları Bahçeli'ye destek verdi, bazı vatandaşlar ise Devlet Bahçeli'ye daha önce HDP'li milletvekilleriyle çektirdiği fotoğrafları hatırlattı.

Kemal Kılıçdaroğlu ile daha önce ittifak yapıp Ekmelettin İhsanoğlu'nu ortak cumhurbaşkanı adayı çıkartan Bahçeli'ye twitter kullanıcılarının hatırlattığı fotoğraflardan bazıları şöyle: