CiddiGazete- Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, AKP-MHP ortaklığından doğan Cumhur İttifakı'nın en önemli destekçilerinden biri olarak biliniyor. Perinçek, bu nedenle zaman zaman da eleştirilerin hedefi oluyor.

Maocu olduğu bilinen Doğu Perinçek, "Atatürkçü kimliği"ni de kullanarak TSK'ya yakın durma politikasından da vazgeçmiyor.

Devlet Bahçeli'nin talimatıyla "Öncü Gençlik"le İstanbul Ülkü Ocakları'nın ortak düzenledikleri protesto eylemlerinden sonra, Perinçek'in şimdi de AKP-MHP işbirliğine destek vermesi, akıllara Aydınlık Gazetesi'nin 12 Eylül öncesinde attığı manşetleri getirdi.

Ülkücülerin isimlerini, işyerlerini, evlerini, işlerinden çıkıp evlerine gittikleri yolu, saat kaçta o yoldan geçtiklerini, aile bireylerinin nerelerde çalıştıklarını, ikametlerini tek tek yazıp, üzerlerine bir de suç isnat ederek hedef gösteren Perinçek'in Aydınlık Gazetesi, bugün yine gündeme geldi.

Türk milliyetçisi kimliğiyle tanınan İYİ Parti Antalya Milletvekili emekli ağır ceza hakimi Feridun Bahşi, Doğu Perinçek'in gazetesine ait birinci sayfaların görüntülerini paylaştı.

Feridun Bahşi, Perinçek'in bebek katili Abdullah Öcalan'a çiçek verirken çekilmiş görüntülerini de Aydınlık Gazetesi'nin görsellerine ekleyerek şöyle dedi:

- Provokatörlükte ve iftirada dün neredeysen bu gün de oradasın Doğu Perinçek.

- 7’sinde neysen, 70’inde de o’sun...

İŞTE BAHŞİ'NİN PAYLAŞTIĞI GÖRSELLER: