Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Kızılcahamam Kampı'ndaki toplantıda partililere sesleniyor.

Erdoğan'ın açıklamaları:

Bayrağı hep gençlere devretme çabasındayız. Yeni nesiller olarak evvela inancımızı, medeniyetimizi, tarihimizi çok iyi öğrenmemiz ve hazmetmemiz gerekiyor.

AK Parti geçtiğimiz 4 yılda 19 ile 26 milyon arasında bir oy sayısı ile milletimizin teveccühüne mazhar olmuştur. Bize güvenen, bize inanan milletimize layık olmak için daha çok çalışmalıyız. Bizim milletimize sadece veda değil, aynı zamanda can borcumuz da var. Milletimizin tamamına en iyi hizmetleri sunmanın, boynumuzun borcu olduğuna inanıyoruz.

"2 AY İÇİNDE DURUMU KONTROL ALTINA ALDIK"

Tarihin en büyük ekonomik saldırılarından birine rağmen 2 ay içinde durumu büyük ölçüde kontrol altına aldık. Yaptığımız sadece bir durum tespitidir. Ekonomide eksiklerimiz, sıkıntılarımız, çözmemiz gereken sorunlarımız elbette var. Seçimlerin hemen ardından da zaten kolları sıvamıştık ama bu gerçekler ile yaşadıklarımız arasında öylesine büyük bir orantısızlık var ki, ister istemez işin arkasında başka şeyler aramak zorunda kalıyoruz, görüyoruz. Biz bu işin hastalığını da biliyoruz, tedavilerini de biliyoruz. Kısa sürede bu işi toparladık ve yolumuza devam ediyoruz.

DEVAM EDİYOR...