CiddiGazete- Sedat Peker'in son videosunda bahsettiği Bodrum'daki Paramount Hotel hakkındaki iddialar tartışılmaya devam ediyor.

Peker'in bazı yargı mensupları ve gazetecilerin geceliği 100 bin TL olan otelin özel odalarında ücret ödemeden tatil yaptığını dile getirmesinin yanı sıra, otelin Sezgin Baran Korkmaz'ın eline nasıl geçtiği iddiaları da dikkat çekti.

"OTELİMİZE DEVLETİN TANKIYLA GİRDİ"

Zanka TV'de Ferit Atay'ın sorularını cevaplayan otelin kurucusu ve ilk sahibi olan Atilla Uras'ın kızı Victoria Yasemin Uras, otelin nasıl elden ele geçtiğini anlatırken, EKBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Ekşioğlu'nun adını zikretti.

Victoria Yasemin Uras, Cihan Ekşioğlu hakkında şunları söyledi:

"...Otel daha sonra bir kez daha el değiştirdi ve Botır Rakhimov'a geçti. Bir de Botır'ın yanında Cihan Ekşioğlu diye bir kişi türedi. Cihan Ekşioğlu, babamın vefat ettiği gün otelimize devletin tankıyla girdi. Türkiye Cumhuriyeti'nin tankıyla otelimize girdi. Cihan Ekşioğlu, o ara devletin kışlalarına tadilat yapıyordu. Oteli fethetti. Ben dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şey görmedim, bir devletin tankını alıyorsunuz ve o tankla yollardan gelip otele giriyorsunuz."

O FOTOĞRAFLARI NEDEN ŞİMDİ PAYLAŞTI

Victoria Yasemin Uras'ın Cihan Ekşioğlu hakkındaki iddialarının ardından EKBA Holding internet sitesindeki fotoğraflar dikkat çekti.

Sitede, Cihan Ekşioğlu'nun İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AKP Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, AKP Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş ve Yargıtay eski Başkanı İsmail Rüştü Cirit ile birlikte çektirdiği fotoğraflar yer alıyor.

Söz konusu fotoğraflar ve fotoğraflara ilişkin açıklamalar şöyle:

"Ekba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Ekşioğlu, Sayın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu makamında ziyaret etti."

"Ekba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Ekşioğlu, Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım ile birlikte."

"Sayın Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Ekba Holding Yönetim Kurulu Başkanımız Cihan Ekşioğlu'nu ziyaret etti."

"Ekba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Ekşioğlu, Sayın Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u makamında ziyaret etti."

"Ekba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Ekşioğlu, Sayın Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit'i makamında ziyaret etti."

CİHAN EKŞİOĞLU KİMDİR?

EKBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Ekşioğlu, Ordu'nun Mesudiye ilçesinde dünyaya geldi.

Ekonomist ve araştırmacı olarak meslek hayatına atılan Ekşioğlu, İstanbul Yapı, CEMD Defence, CEMD Technology, ICE Defence Savunma Teknolojileri ve Martebd INC şirketlerinin sahibi.

Cihan Ekşioğlu evli ve 2 çocuk sahibi.