CiddiGazete- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte coronavirüse yakalanan eşi Emine Erdoğan, sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Emine Erdoğan, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese şükranlarımı sunuyorum. Hamdolsun hastalığı en hafif seyriyle geçiriyorum ancak izolasyon sürecim henüz tamamlanmadı. Tüm hastalara acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

‘O BENİ YALNIZ BIRAKMAZ’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçen hafta, Büyük Çamlıca Camii’ndeki Cuma namazının ardından yaptığı açıklamada, Emine Erdoğan'ın sağlık durumu hakkında, "O benden bir gün sonra aslında başladı ama henüz eşim atlatamadı. Şu anda da bütün tedbirlere devam ediyor. Rahatsızlığı inanıyorum ki pazartesi gününe kadar dua ediyorum inşallah atlatır. Çünkü seyahate beraber gitmek gerekiyor. O beni yalnız bırakmaz, muhakkak benimle beraber olması lazım. Rabbim şifalar versin ona da inşallah" ifadelerini kullanmıştı.

BAE ZİYARETİNE KATILAMADI

Emine Erdoğan, Covid-19 testinin negatife dönmemesi nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün başlayan Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ziyaretine katılamadı.