CiddiGazete- MHP'nin Ankara'da düzenlediği çalıştay bugün sona erdi. Kapanış konuşmasını basın toplantısı formatında yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Benimle ilkeli, seviyeli, inançlı, adam gibi yürüyecek her arkadaşıma gönlüm de kapım da her zaman ardına kadar açıktır" dedi. Cumhur İttifakı ortağı Bahçeli'nin bu sözleri, Engin Alan Paşa'nın sosyal medya hesabından sonu ünlemle biten bir ifadeyle paylaşıldı.

TSK'da görev yaparken, dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'la polemik yaşadıktan sonra, Silivri ve Sincan cezaevlerinde yıllarca kumpas mağduru olarak yatan Engin Alan, 24. dönemde MHP'den milletvekili seçildi. Daha sonra Devlet Bahçeli ile Recep Tayyip Erdoğan'ın yakınlaşmasıyla MHP'nin mevcut yönetiminden uzaklaşan Alan, başka bir partiye de gitmedi.

NE DEMEK İSTEDİ- Devlet Bahçeli'nin bugünkü sözlerini alıntılayan Engin Alan'ın sonu ünlemle biten Twitter mesajı şöyle:

"MHP. Sayın Gnl. Bşk. Devlet Bahçeli, Ankara’daki parti toplantısı sonrası yaptığı açıklamada;

Benimle ilkeli, seviyeli, inançlı, adam gibi yürüyecek her arkadaşıma gönlüm de, kapım da her zaman ardına kadar açıktır’ demiştir.

Söyleyecek başka söz yok!"

Engin Alan'ın "Söyleyecek başka söz yok" deyip "ünlem" işareti yapması dikkati çekti.

Alan'ın paylaşımının altına yüzlerce yorum yazıldı ve Devlet Bahçeli, AKP ile yakınlaşmasından dolayı çok sert ifadelerle eleştirildi.

BALYOZ KUMPASINDA TUTUKLANDI- FETÖ'cülerin iktidarın gücünü de arkasına alarak kurduğu "Balyoz" kumpasıyla 2010 yılında tutuklanan Korgeneral Engin Alan, 2.5 yıl Silivri, bir buçuk yıl da Sincan Cezaevi'nde yattı. FETÖ'cü hakim ve savcıların yaptığı yargılama sonucu 18 yıl hapis cezasına çarptırılan Engin Alan'ın mahkumiyeti, Anayasa Mahkemesi tarafından sonlandırıldı. Adalet Bakanlığı, kumpasla hapishanede tutulan Engin Alan'a tebligat göndererek, tutuklu bulunduğu dört yıl için 850 TL yemek parası istedi.