CİDDİGAZETE

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, TBMM'de yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek, eski TBMM Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç'ın susturulması gerektiğini söyledi.

FETÖ yapılanmasının medya ayağına ilişkin "darbe çağrışımı" davasında hapis cezası verilen Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak hakkında, cezaevinde kaldıkları süre göz önünde bulundurularak tahliye kararı çıkmasını da eleştiren Enginyurt şöyle konuştu:

“Tam 3 yıldır FETÖ mücadelesi yapılıyor. 15 Temmuz’da 254 vatan evladı uykudayken katledildi. Ahmet Altan diye bir adam televizyonda çıktı dedi ki ‘Sayın Cumhurbaşkanı seçimle gitmezse darbeyle gidecek’ dedi. Nazlı Ilıcak diye bir hanımefendi ağzına gelen her hakareti bu iktidara etti, FETÖ’ye methiyeler dizdi. Dün gördük ki Bülent Arınç diye ağlak bir adamın başlattığı kampanya neticesinde Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak hapisten serbest bırakıldı. Bunu serbest bırakanlara şunu sormadan geçemeyeceğim; Zaman gazetesine abone olan, yurdunda kalan, Bank Asya’ya kira yatıranlara hapiste 7 yıl, 10 yılı layık gördünüz, 7 yıl alanları çıkarmadınız 3 yıldır yatmasına rağmen, 10 yıl alan Ahmet Altan’la 9 yıl alan Nazlı Ilıcak’ı cezaevinde yattığı süreyi gözönüne alarak serbest bıraktınız. FETÖ mücadelesine en büyük zararı bu vermektedir.

Bülent Arınç diyor ki, ‘KHK bir faciadır.’ KHK faciasya bu KHK’yı ben yazmadım, ben de onaylamadım. Sayın Cumhurbaşkanımıza buradan sesleniyorum. Bülent Arınç susturulsun artık. Bülent Arınç gibiler susturulmadığı sürece FETÖ ile mücadele sadece ve sadece 15 Temmuz şehitlerini incitmekten başka hiçbir işe yaramaz.

Dolayısıyla Ahmet Altan FETÖ’cüdür, Nazlı Ilıcak FETÖ’cüdür. Bütün FETÖ’cüler haindir.”

‘HAYIRDIR SAYIN BAKAN! FETÖ İÇERDE Mİ?’

Öte yandan MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medya hesabından Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’e seslenerek, “ADALET Bakanına sesleniyorum; Bülent Arınç’ın damadını berat ettiren, Altan ve Ilıcak’ı serbest bırakanlar kime hizmet ediyor? Bülent Arınç, KHK faciadır dediği ve Kozmik Oda sırlarını ifşa ettirdiği için neden Savcılığa çağrılmıyor? Hayırdır Sayın Bakan! Fetö içerde mi?” mesajını paylaştı.