CiddiGazete- Küfürleri ve hakaretleriyle tanınan DP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, bu kez kendisi için yapılan bir tanımlamadan rahatsız oldu.

Cemal Enginyurt, kendisi için "Aybastı Ayısı" diyen Çanakçı Ülkü Ocakları eski başkanı Behrem Fahri Yılmaz'dan şikayetçi oldu.

Savcılığın talimatı üzerine polis merkezine çağrılan Yılmaz, verdiği ifadede şunları söyledi:

YORUMLAR BANA AİTTİR

Hüseyin Aydoğdu isimli şahsı tanımam ancak Facebook arkadaşımdır. 1999 ile 2004 yılları arasında Çanakçı Ülkü Ocakları başkanlığı yaptığı dönemde Cemal Enginyurt ile görüşmüşlüğüm ve tanışmışlığım olmuştur. Hatta 2019 yılına kadar Facebook üzerinden arkadaştık. 18.12.2020 günü saat 15.05 sıralarında facebookumda ekli olan Hüseyin Aydoğdu isimli sayfadaki paylaşımına evraktan bana okumuş olduğunuz "Bu yaratığın küfürlerinden katıldığı partilerin haberi yok mu. Dün it gibi ürüyordu şimdi eşek gibi kişner. Aybastı ayısı Çüko gamal soytarısı… adsız" yorumunu yazdım. Yorumlar bana aittir. Cemal Enginyurt’un siyasi yorumlarını beğenmediğim için bir anlık kızgınlıkla yazmış olduğum yorumlardır. Yazmış olduğum yorumlardan dolayı pişmanım. Doktor raporu almak istemiyorum. Söyleyeceklerim bundan ibarettir.

ADALETİN KESTİĞİ PARMAK ACIMAZ

Daha önceki süreçte MHP'de olağanüstü genel kurul talep eden isimlerden olan Behrem Fahri Yılmaz, Cemal Enginyurt'la mahkemelik olduğunu duyurduğu paylaşımında şöyle dedi:

Ordulu Cemal Enginyurt'a Facebook'tan yaptığım yorumdan dolayı bilişim suçlarına ilk ifademi verdim. Adaletin kestiği parmak acımaz. Hayırlı sabahlar... Gocakurt