CİDDİGAZETE

AK Parti tüm seçim bölgelerine iddialı hazırlanırken, henüz MHP'nin söylediği "jestler" gerçekleşmedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün yaptığı duyuruyla, 74 belediye başkanlığını açıklamış oldu. Erdoğan'ın daha önceki açıklamalarında, halen MHP'li başkanların yönettiği belediyeler de yer aldı.

ERZURUM ADAYI GEÇEN HAFTA GERİ ÇEKİLDİ

MHP ise açıkladığı listeden belediye başkan adayı eksiltmeye başladı. Ciddigazete'nin geçen hafta duyurduğu Erzurum adayının geri çekilmesinin ardından, şimdi de Denizli büyükşehir belediye başkan adayı Ebru Leman Kalkan'ın adaylığı alındı. MHP, Denizli'de de büyükşehir belediye başkan adayı çıkarmayacak.

SIRADA KÜTAHYA ADAYI MI VAR?

Mimar Ebru Leman Kalkan, Denizli'de belediye başkan adayı olduğunu öğrendikten sonra MHP genel merkezine giderek Devlet Bahçeli ile görüşmüş, ardından Denizli'ye dönerek seçim çalışmalarına başlamıştı. Valiliği ziyaret eden, ilçelerde vatandaşlarla buluşan Kalkan, MHP genel merkezinin kararından sonra büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Erzurum büyükşehir belediye başkan adayı Serdar Sevimli, Denizli büyükşehir belediye başkan adayı Ebru Leman Kalkan'ın ardından Kütahya belediye başkan adayı Alim Işık'ın da geri çekileceği iddia edildi.