CiddiGazete- Sosyal medya Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlık problemleri, hatta ölmüş olabileceği yönündeki tartışmalarla çalkalanırken eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, “imalı” sosyal medya mesajlarına birini daha ekledi.

Bazı kamu kurum ve kuruluşları ile aralarında dört bakanın da yer aldığı kamu görevlilerinin görevi kötüye kullanma ve rüşvet ile suçlandığı, 2013 yılında yürütülen 17-25 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonu sonucu hem bakanlıktan hem de AKP milletvekilliğinden istifa eden Erdoğan Bayraktar, Twitter hesabından, “Sakın ayvayı yeme, pırasayı tüketme! Sonradan yiyeceğin ıspanak fayda vermez...” mesajını paylaştı.

17-25 ARALIK OPERASYONU

Erdoğan Bayraktar, 17/25 Aralık soruşturması ile ilgili olarak, “Benim dosyamda ne varsa, hem tapeler doğrudur, hem teknik takip doğrudur, hem de benim telefon konuşmalarım A’dan Z’ye kadar doğrudur” ifadelerini kullanmıştı.

17-25 Aralık soruşturmalarının ardından Egemen Bağış Avrupa Birliği Bakanlığı görevinden alındı. İçişleri Bakanı Muammer Güler, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar bakanlık görevlerinden istifa ettiler; Bayraktar ayrıca milletvekilliğinden de istifa etti.