CiddiGazete- Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan siyaset sahnesini hareketlendirecek yeni bir hamle geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu Atatürk Kültür Merkezi'nin açılışına davet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 10 Şubat 2019'da temeli atılan ilk AKM'nin mimarı olan Hayati Tabanlıoğlu'nun oğlu mimar Murat Tabanlıoğlu'nun imzasını taşıyan Atatürk Kültür Merkezi bugün saat 18.00'de açılacak.

DAVUTOĞLU KATILMAYACAK

Erdoğan, AKP'de Dışişleri Bakanlığı ve Başbakanlık gibi önemli görevler üstlenmiş daha sonra istifa ettirilmiş olan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu AKM'nin açılış törenine davet etti.

Gelecek Partisi resmi olarak açılışa davet edilirken, partiye kuruluşundan bu yana ilk kez resmi bir davet gönderildi. Gelecek Partisi'nden açılış törenine Genel Başkan Ahmet Davutoğlu yerine, genel başkan yardımcısı Selçuk Özdağ katılacak.

Erdoğan'ın davetine katılmayan Ahmet Davutoğlu, bugün saat 20.00'de "Kabataş Yalancısı" Elif Çakır ve gazeteci Taha Akyol'un Karar TV'deki programına konuğu olacak.