CiddiGazete- Önceki gün sosyal medya hesabından yaptığı yayında AKP'ye yönelik sert sözler sarf eden AKP Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın kardeşi Mustafa Erdoğan'ın kayınbiraderi Yahya Birinci gece saatlerinde İstanbul Üsküdar'daki evinden gözaltına alındı.

Birinci'nin ifade işlemleri için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldüğü ve elektronik eşyalarına el konduğu öğrenildi.

NE DEMİŞTİ?

Sosyal medya canlı yayınında konuşan Birinci, suç örgütü lideri Sedat Peker adına yazılan 'Reis' şarkısını söyledikten sonra, "Bu ülkede siyasette namus kalmamış. Gelip beni alsın o namussuzlar.

Hadi gelsin alsınlar konuşalım. Artık boğazımıza geldi. Bana neden dokunmuyorlar? Patlayacak işleri diye... Allahınız, kitabınız yok mu sizin? Bizi idam edecek haliniz yok" ifadelerini kullanmıştı.

Bir kullanıcının, "Recep Tayyip Erdoğan seni aldırır" demesine Birinci, "İnşallah aldırır. Zaten beni aldırmasını bekliyorum. Çünkü yanındakiler ihanetçi kardeşim. Mektup verdim ulaştırmadılar, belgeler bende sabit. Seçim zamanı sesleri çıkar, çıkarsa tabi. O zamana kadar çoktan sesini kesecekler bu gidişle" cevabını vermişti.