CiddiGazete- Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İYİ Partili Lütfü Türkkan için, "Partisinin başındaki hanımefendinin yapması gereken, milletvekilliğine son vermektir" dedi.

"Bir şehit ailesine bu şekilde küfretmesi, yenilir yutulur bir şey değildir" diyen Erdoğan, "Partisinin başındaki hanımefendinin yapması gereken, milletvekilliğine son vermektir. Yapamıyorsa bu demektir ki ona iştirak ediyor. Bir şehit ailesine bu şekilde küfretmesi, yenilir yutulur bir şey değildir" açıklamasında bulundu.

"KARAKTERİ BOZUK OLANLAR DA VAR!"

Öte yandan Recep Tayyip Erdoğan daha önce A Haber canlı yayınında bir soruya verdiği cevapta şöyle demişti: "Evet o Beştepe Külliyesi'yle güçlü Türkiye'nin temellerini atıyoruz. Çatlasalar da patlasalar da devam edecek. Bu arada şehitlerimiz olacak. O babanın söylediği gibi 'Beş evladım var, 5'ini de vatan için feda etmeye hazırım. Kendim de beraber feda olmaya hazırım.' Bu babalar da var ama böyle karakteri bozuk olanlar da var... Bu karakteri bozuk olanların yanında ben bu babalara feda-i can etmeye hazırım." Erdoğan, Şehit Anneleri Derneği Başkanı Pakize Akbaba hakkında da "hakaret" davası açmıştı.