CiddiGazete- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Ayasofya’da kıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir gazetecinin "Corona virüsü aşısı yaptıracak mısınız?" sorusuna şu cevabı verdi: Aşı olmam konusunda bir sıkıntım yok. Sağlık için gerekeni yapar örnek olurum. Temennimiz bir an önce vatandaşlarımızı bu beladan kurtarmaktır."

Erdoğan, aşı konusuyla ilgili de BionTech CEO’su Uğur Şahin ile görüştüğünü belirterek, "Olay sadece Çin değil. Çin’in dışında Rusya ile de görüşmeler var" dedi.

"ELEŞTİRİ DEĞİL, HAKARET"

Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında açtığı tazminat davası ile ilgili olarak da şu açıklamada bulundu: Her şeyden önce eleştiri değil hakaret seviyesine çıkan ifadeleri ile hukuk içerisinde bu kişiye gerekli hesap sorulmalıdır. Nitekim avukatlarım da şu anda hukuk dairesinde gereken neyse bunun hesabını bu şahsa soruyorlar. Olay budur. Çünkü edep denilen bir şey var. Haddini bilmesi lazım. Bu ülkede Cumhurbaşkanına, Cumhurbaşkanlığı makamına nasıl konuşulur, nasıl oraya mesajlar verilir bunu da öğrenmesi lazım. Şu anda avukatlarımın yaptığı budur.

ERDOĞAN VE BAHÇELİ AŞI OLDU

Ciddigazete.com, geçen hafta verdiği özel haberinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı ortağı Devlet Bahçeli'nin coronavirüs aşısı olduğunu duyurmuştu.