CiddiGazete- Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de bir araya gelerek Ankara’nın sorunları üzerine görüş alışverişinde bulundu. Yaklaşık 1 saat süren görüşmenin ardından detaylar kamuoyu ile paylaşıldı.

Ankara’nın asırlık çınarı MKE Ankaragücü’nün mali sıkıntıları, fuar alanı inşasında yaşanan sorunlar ve Gençlik Parkı’nın yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne devri konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Görüşmede Cumhurbaşkanı’na başta su altyapı ve arıtma projeleri olmak üzere önemli projeler hakkında bilgi verildi.

Otobüs kredisi kullanımı, metro projeleri ve yeni yolların açılması gibi başlıklar da ilgili bakanlıklar ve bürokraside yaşanan tıkanmaların aşılması için Erdoğan'dan destek talebinde bulunuldu.

BALGAT'TAN GÖRÜŞMEYE TEPKİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın görüşmesine Cumhur İttifakı ortağı Devlet Bahçeli’nin Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek’ten çok sert tepki geldi.

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Çiçek, "Mansur Yavaş, geçtiğimiz hafta AKP Ankara İl Başkanıyla görüştü. Bugün de Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan ile görüşecek... Hayırdır CHP, neler dönüyor partinizde? Terör örgütleri ve teröristlere gösterdiğiniz ilgiden biraz zaman ayırın da belediye başkanlarınızla ilgilenin biraz..." diye yazdı.

Çiçek'in AK Parti'yi "AKP" diye yazması, görüşmenin diğer tarafı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ismini hiç zikretmemesi, AKP Ankara İl Başkanı'na eleştiride bulunmaması, sadece CHP ve Mansur Yavaş'a tek taraflı isnatta bulunması dikkat çekti.