CiddiGazete- AKP'li Yavuz Bahadıroğlu'nun şikayeti üzerine, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in istifasının alınmasından sonra, önceki yıllarda Ülkü Ocakları genel başkanlığı yapan Servet Avcı, Suat Başaran ve Harun Öztürk'ün de MHP'den ihraç edildiği açıklandı!

Savunması istenen Ülkü Ocakları genel başkanlarından Servet Avcı, e-Devlet üzerinden istifasını göndermesine rağmen, MHP Ankara İl Disiplin Kurulu skandal süreci tek taraflı devam ettirdi. İl Disiplin Kurulu, istifa eden Servet Avcı'yı MHP'den ihraç etti!

MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ, skandal kararı şu cümlelerle duyurdu: "Başka bir siyasi partide faaliyetleri açık olan; Servet Avcı, Suat Başaran ve Harun Öztürk’ün İl Disiplin Kurulumuz tarafından yapılan tetkikler sonucunda partimizden ihraçları karara bağlanmış olup ilişikleri kesilmiştir."

MHP'den ihraç edildiği duyurulan üç ismin de başka bir siyasi partide açık veya gizli her hangi bir faaliyeti bulunmuyor. Önceki genel başkanlardan Servet Avcı, ülkücü kimliğiyle tanınan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın belediyede resmi danışmanlığını yapıyor.

ATİLA KAYA'DAN MANİDAR TWEET

Ülkü Ocakları önceki genel başkanlarından ve MHP İstanbul eski milletvekili Atila Kaya, süreçle ilgili manidar bir Tweet paylaştı. Kaya, “Köküne yabancılaşan dal, döner, kusuru yaprakta arar!" dedi.