CiddiGazete- Kendisi için, “Ankara’yı paralel yapıya parsel parsel sattı" diyen Bülent Arınç ile Adalet eski bakanı Şevket Kazan’ın cenaze töreninde karşılaşan Melih Gökçek’in yaşadığı gerginlik yüzüne yansıdı.

Bülent Arınç'la Gökçek arasındaki restleşmeler ve karşılıklı hakaretler üç yıl önce mahkemeye taşındı. Arınç, 2017 yılında sosyal medya üzerinden Gökçek'e yönelik yaptığı paylaşımlarda, çok ağır ifadeler kullandı.

CAMİ AVLUSUNDA KARŞILAŞTILAR

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Adalet eski Bakanı Şevket Kazan için bugün Hacı Bayram Veli Camii’nde cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

Törende, TBMM eski Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç ile Erdoğan tarafından istifa ettirilen Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin eski başkanı Melih Gökçek de yer aldı. Gökçek, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu ile yan yana saf tuttuğu sırada, Bülent Arınç yüzünde üzgün bir ifadeyle camiye girdi. Arınç'ı önünden geçerken sinirli bir ifadeyle izleyen Gökçek'e, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu tebessüm ederek, uzaktan anlaşılamayan bir şeyler söyledi.