CiddiGazete- İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Ankara'da meclis üyesi partililerin AKP ile iş birliği yaptığını ifade ederek, "Belediyelerde bize neler oluyor?" diye sordu.

Sözcü yazarı Necati Doğru bugünkü köşesinde bu konuya yer vererek, "Kıskanç, güvensiz, takıntılı, biraz da patolojik ve hastalıklı aşklar işte böyle başlar" yorumunu yaptı.

Necati Doğru şöyle yazdı:

İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, bir hastalıklı aşkın başlamakta olduğunu haber verip "Belediyelerde bize (İYİ Parti'ye) neler oluyor?" diye sordu.

Ankara'da eski Belediye Başkanı Melih Gökçek'in döneminde Atatürk Orman Çiftliği arazisi üzerine yaptırılan "Çelik Kafes Projesi" TMMOB'nin başvuruları sonucu 7 kez mahkeme kararıyla durdurulmuştu.

Aytun Çıray'ın açıklamasına göre, bu proje İYİ Parti Belediye Meclisi üyeleri ile AKP'li üyelerin bir araya gelmesiyle 8. kez onaylandı.

Aynı şekilde Menemen Belediyesi'nde de "başkan vekilliği oylamasında" İYİ Partili üyeler, AKP'li adaya oy verdiler. Kıskanç, güvensiz, takıntılı, biraz da patolojik ve hastalıklı aşklar işte böyle başlar. Unutma!