CİDDİGAZETE

Ankara Büyükşehir Belediyesi heyeti, bayram öncesi en çok yoğunluğun yaşandığı Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde (AŞTİ) esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Esnafın ve bayram ziyaretine memleketlerine gidecek olan Başkentli vatandaşların taleplerini ve sorunlarını dinledi.

AŞTİ'DE BAYRAMLAŞMA

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Hüseyin Özcan, Zabıta Dairesi Başkanı Oğuzhan Yücel, Ulaşım Dairesi Başkanı Nurdoğan Öztürk ve BUGSAŞ Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Ay, Ramazan Bayramı öncesi AŞTİ esnafını ziyaret etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Özcan ve beraberindeki heyet AŞTİ esnafı ve Ramazan Bayramı'nda memleketlerine ya da tatile gitmek amacıyla AŞTİ'ye akın eden vatandaşların bayramını kutladı.

"ÇÖZÜM BULMAYA GELDİK"

Başkanvekili Özcan, esnafla ve vatandaşlarla tek tek sohbet ederek talep ve sorunlarını dinledi, çözüme kavuşturacağını ifade etti.

AŞTİ'de yaşanan sorunlardan bahseden esnafa "buraya şikayetlerinizi dinlemek ve çözüme kavuşturmak için geldik" diyen Başkanvekili Özcan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Klima, otopark ve tuvaletlerle ilgili problemlerinizi dinledik, not aldık. En kısa sürede çözeceğiz ve tekrar sizleri de ziyarete geleceğizk."

BAŞKANVEKİLİ ÖZCAN'DAN ANINDA ÇÖZÜM

Bayram öncesi çok fazla yolcu yoğunluğunun yaşandığı AŞTİ'de yolcularla da ayrı ayrı sohbet eden Başkanvekili Özcan, bilet bulamadığı için memleketlerine gidemediklerini söyleyen iki engelli vatandaşa da hemen bilet bulunması talimatını verdi.

Özcan, alınan biletleri engelli vatandaşlara kendi elleriyle takdim ederek, "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Mansur Yavaş'ın sizlere hediyesidir. Sizlere çok selamı var. Hayırlı yolculuklar, hayırlı bayramlar dileriz" dedi.

Bedensel engelli olan Nuriye Durak, biletin bulunmasına çok sevindiğini belirterek şunları söyledi:

"Belediye Başkanımız Mansur Yavaş'a ve yetkililere çok çok teşekkür ediyorum. Hayırlı görevleri olsun. Hayırlı Bayramlar diliyorum"

Özcan ve beraberindeki heyet daha sonra otobüslerin içine de girerek yolculuğa başlamak üzere olan vatandaşlara, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın selamlarıyla, hayırlı yolculuklar ve hayırlı bayramlar temennilerini iletti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Hüseyin Özcan, memleketlerine ziyarete giden vatandaşların sorunlarını dinleyip, hayırlı yolculuklar diledi.