CiddiGazete©
Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, kuracağı partiyle ilgili belgeler bugün İçişleri Bakanlığı'na verildi. İçişleri Bakanlığı'na giden heyette AKP eski Genel Başkan Yardımcıları Ayhan Sefer Üstün ile Selçuk Özdağ, 24’üncü dönem Gümüşhane milletvekili Feramuz Üstün, eski vali İzzettin Küçük, AKP Ankara İl eski Başkanı Nedim Yamalı ve Çanakkale İl eski Başkanı Yeşim Karadağ yer aldı. Heyet, partinin ismini, kurucular kurulu listesini ve "çınar" olan logosunu içeren dilekçeyi ilgili birime verip, "teslim belgesi"ni aldı.
KURUCULAR KURULUNDA KİMLER VAR?
Kurucular kurulu listesinde Ahmet Davutoğlu'nun yanısıra Nihal Olçok, YÖK eski başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan, BBP eski genel başkan yardımcısı Hasan Hüseyin Bozok gibi isimler de yer aldı.
İŞTE DAVUTOĞLU'NUN DAVETİYESİ
Kurucular kurulunda yer alan isimlerin listesi, yarın saat 09.30'da, Ankara Bilkent Otel'de düzenlenecek toplantıyla kamuoyuna duyurulacak. CiddiGazete'ye ulaştırılan davetiyede Ahmet Davutoğlu’nun, “Yeni bir hal, yeni bir yol diyerek çıktığımız bu yolda temellerini atmış olduğumuz partimizin tanıtım toplantısına tüm vatandaşlarımız davetlidir” denildi. Toplantı yarın (cuma günü) Ankara Bilkent Otel’de düzenlenecek ve saat 09.30’da başlayacak.
Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2019, 18:28