24 Haziran seçimleri öncesi milletvekili adayları ilginç yöntemlerle vatandaşın karşısına çıkıyor... İYİ Parti Denizli milletvekili adayı Yasin Öztürk de adına "bisboard" dediği ilginç propaganda aracı ile Denizli sokaklarında farkındalık yaratmayı başardı.

Bir yüzünde İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’in, diğer yanında ise kendisinin seçim vaatleri yazılı tabelayı bisikletle birleştiren Yasin Öztürk, sokaklarda pedal çevirerek tanıtımını yaptı.

İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün ve gençlik kolları ile birlikte yaklaşık 15 kişilik ekip, farkındalık oluşturacak çalışmaya Delikliçınar Meydanı’nda bulunan horoz heykelinin önünden start verdi.

Bisboard’a binen milletvekili adayı Yasin Öztürk, “Yıllardır alışagelmiş seçim çalışmasının dışına çıkarak farkındalık yaratmak istedik. Bilboardların ve afişlerin pahalı olması nedeniyle optimal işler yapmamız gerekiyor. En uygun bütçe ile en çok ses getiren çalışmaları yapmak için sürekli çaba harcıyoruz. Görüntü ve gürültü kirliliğini ortadan kaldırmak için seçim çalışmalarımızı böyle yapacağız. Parti olarak çevreye en üst düzeyde saygı gösteriyoruz, en az seviyede egzoz atığı meydana getiriyoruz. Kentin her noktasına bununla ulaşacağız” dedi.

CİDDİGAZETE