CiddiGazete- İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığı'nda kurucu il başkanlığı yapıp daha sonra 31 Mart yerel seçimlerinde İYİ Parti'den Aksaray Belediye Başkanlığı için aday olan ve il başkanlığı görevinden istifa eden Özhan Türemiş, 10 Haziran 2019 tarihinde tekrar devraldığı il başkanlığı görevinden ikinci kez istifa etti.

Türemiş, 2 yıl 5 ay boyunca hizmet verdiği partisinde görevine devam edeceğini bildirdi. Türemiş istifasını, "Çok kıymetli gönüldaşlarım, il başkanlığı görevimden bugün itibariyle istifa ediyorum. Hepinizden helallik istiyorum. Şayet hakkım varsa, hepinize sonuna kadar helal olsun. Hepinize hayırlı günler diliyorum. Allah'a emanet olun" sözleriyle açıkladı.

Sadece il başkanlığı görevinden istifa ettiğini vurgulayan Türemiş, "Partim için bir nefer olarak çalışmalarımı sürdüreceğim" dedi.

Özhan Türemiş son olarak sosyal medya hesabından dikkat çeken şu mesajı paylaşmıştı:

"İnsanlar plan yaparken, yukarıda melekler gülermiş.

Ülkemiz siyasi tarihine merhaba dediğimiz günden beri partimize ve partililerimize yapılmadık iftira kalmadı.

Atılan her türlü iftiradan partimiz ve bireyleri güçlenerek çıktı.

Bugün aynı iftira kampanyası şahsım üzerimizden de devam etmektedir.

Ne yaparsanız yapın, hangi tür iftira, şantaj ve montajla üzerimize gelirseniz gelin. Uğraşınız boşunadır. Ağaç meyve veriyorsa tabii ki taşlanacaktır. Bunlar bizi yolumuzdan döndürmeyi bırakın, tam tersine daha da bileyleyip çalışma aşk ve şevkimizi daha da artıracaktır. Çabanız beyhude AKSARAY İYİ OLACAK..."

Kaynak: Haberaksaray