CİDDİGAZETE

31 Mart seçimlerinde hiçbir vilayette belediye başkanlığı kazanamayan İYİ Parti'de fatura Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dursun Müsavat Dervişoğlu'na kesildi.

AKŞENER'İN TETİKÇİSİ AHMET ÇELİK

Genel Başkan Meral Akşener, konuyla ilgili henüz yorum yapmamasına rağmen, Yeniçağ Gazetesi'nin sahibi ve İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik'e sürekli Koray Aydın aleyhinde haber yazdırmaya başladı.

Ahmet Çelik, Koray Aydın'a MHP'deki süreçte destek vermiş, hatta 2011 yılındaki kongrede o zamanki adı "cemaat" olan yapıdan da destek sağlamıştı.

DELEGELER KONGRE TALEP ETTİ

Bütün bu huzursuzluklar nedeniyle kazanın kaynadığı İYİ Parti'de delegeler olağanüstü genel kurul talep etmeye başladı.

İlk olarak İzmir teşkilatındaki üyeler, yayınladıkları basın bildirisiyle genel merkezi olağanüstü genel kurula davet etti.

Yarın (pazartesi günü) Ankara ve İstanbul'da da genel kurul çağrısı yapılacağı duyuruldu.

TOPLANTININ YERİ DEĞİŞTİRİLDİ

Ankara'da toplantının düzenleneceği salonla ilgili hazırlıklar tamamlanmasına rağmen, mekan sahibi son anda yer tahsisinden vazgeçtiğini bildirdi.

Ankara'daki basın toplantısı yine yarın yapılacak ancak yeri son anda açıklanacak.

İSTANBUL'DA DA TOPLANTI VAR

Öte yandan bir toplantı da yine yarın İstanbul'da olacak. Haber merkezlerine geçen davet notunda, İYİ Parti Eyüpsultan eski İlçe Başkanı Olcay Uçar'ın Eyüpsultan'da saat 11.00'de düzenleyeceği basın toplantısında olağanüstü büyük kurultay talebinde bulunacağı bildirildi.