İYİ Parti genel merkezinin teşkilatları yenileme kararının ardından ilk atamalar gerçekleştirildi. Genel başkan Meral Akşener'in talebi üzerine 30 Ağustos'ta 81 il başkanlığına Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Koray Aydın imzasıyla bir genelge gönderilmiş ve il başkanlarından yönetimleriyle birlikte istifa etmeleri istenmişti. Partinin kuruluşundan bu yana tüm görevlendirmelerin atama yöntemiyle yapıldığı İYİ Parti'de, atanan il başkanlarının istifasından sonra yerlerine yeni isimlerin görevlendirilmesine başlandı.

İlk atamalar, Tokat ve Kırıkkale il başkanlıklarına yapıldı. Tokat’ta Afşin Ünverdi’den boşalan koltuğa Ömer Sağol getirildi. Sağol, kendisini bu göreve layık gören genel başkan Meral Akşener'e ve genel başkan yardımcısı Koray Aydın'a teşekkür etti.

KIRIKKALE'YE DE ATAMA YAPILDI

İYİ Parti’de günün bir diğer ataması Kırıkkkale İl Başkanlığı’na yapıldı. MHP ve DP'de siyaset yapan Keskin Belediyesi eski başkanı Bülent Şükrü Altınışık, İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığı'na atandı. Koray Aydın'la daha önce inşaatçılık da yapmış olan Altınışık, 24 Haziran seçimlerinde Kırıkkale'den 1. sıra milletvekili adayı gösterilmiş ancak yeterli oy alamadığı için seçilememişti.