Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcıları, dokuz il başkanının daha atamasını yaptı.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ın yayınladığı açıklama şu şekilde:

Daha önce atamasını yaptığımız 54 il başkanımızdan sonra Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in takdiri, onayı ve başarı dilekleriyle 9 il başkanımız daha atanmış bulunmaktadır. Böylece yeniden yapılandırma kapsamında toplam 63 il başkanımız atanmış bulunmaktadır. Yeniden yapılandırma kapsamında atanan 63 il başkanımızın 33’ü mevcut il başkanları arasından belirlenmiş, 30 ilimize ise yeni başkanlar atanmıştır. Yeniden yapılandırma kapsamında İYİ Parti’mizde devir teslim törenleri büyük bir coşkuyla devam etmektedir.

İYİ Parti kendi içinde oluşturduğu birlik, beraberlik ve kardeşlik havasını yerel seçimlere kadar hiç durmadan dalga dalga bütün milletimize yansıtacak, milletimizin derdiyle dertlenecek, sorunlara çözüm yolları gösterecektir. Diğer yandan 17 Eylül’den itibaren İYİ’lik kervanı yola çıkmış Başkanlık Divanı üyelerimiz, Milletvekillerimiz, Genel İdare Kurulu üyelerimiz, Merkez Disiplin Kurulu üyelerimiz velhasıl bütün yönetim kademelerimizle meydanlarda, pazarlarda, işyerlerinde milletimizle buluşmaya devam etmektedir.

Amacımız bir yandan yerel seçimlere yenilenmiş, takviye edilmiş, güçlendirilmiş, zinde ve formda teşkilatlarla hazırlanmak; diğer yandan bölgelerinde sevilen ve iddialı adaylarla İYİ Parti’yi yerel seçimlerin yükselen partisi yapmaktır. Yeni atanan tüm il başkanlarımızı kutluyor, çalışmalarında üstün başarılar diliyorum.

İYİ Parti'de bugün atanan il başkanları şöyle:

Artvin - Necat Kaşıkcı

Bartın- Mehmet Kasapoğlu

Isparta - Fazlı Özgür Tandoğan

Yalova - Mehmet Çam

Tekirdağ - Sertaç Akkaya

Kilis - Ağa Gündoğmuş

Kırklareli - Mustafa Köseoğlu

Amasya - Adnan Kır

Kocaeli - Şanbaz Yıldız