CİDDİGAZETE

İYİ Parti'deki skandal twitleri Ciddigazete dün gece kamuoyuna duyurdu. Parti tabanının büyük tepki gösterdiği genel başkan yardımcıları Hayrettin Nuhoğlu ve Hasan Seymen'in twitlerine İYİ Parti Genel Sekreteri Cihan Paçacı da bugün yaptığı açıklamayla sert çıktı.

Paçacı, İYİ Parti'nin Mersin'den aday çıkardığını, "CHP'nin kazanması için destek verildiği" ifadelerinin Hayrettin Nuhoğlu'nun şahsi görüşü olduğunu belirtti.

İşte İYİ Parti Genel Sekreteri Cihan Paçacı'nın, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayrettin Nuhoğlu'nu çok sert dille eleştirdiği açıklaması:

PARTİMİZİN GÖRÜŞÜ DEĞİL!

Başkanlık Divanı üyemiz Sayın Hayrettin NUHOĞLU’nun, seçim sonuçlarıyla ilgili Twitter üzerinden yaptığı değerlendirme sosyal medyada özellikle Mersin özelinde tartışma konusu olmuştur.

Millet İttifakı’nın başarısını anlatmak isterken, Sayın Genel Başkan Yardımcımızın maksadını aşan ifadeleri, partimizin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. İYİ Parti’nin 31 Mart Yerel seçimlerinde Mersin’deki tavrı ve çabası milletimiz tarafından açık ve net olarak bilinmektedir.

Seçim sürecinde, İYİ Parti olarak Mersin’de uğradığımız ihanetin ardından Demokrat Parti adayı Sayın Ayfer YILMAZ’ı desteklediğimiz, bizzat Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER tarafından ilan ve deklare edilmiştir. Sayın Ayfer YILMAZ ile Sayın Burhanettin KOCAMAZ’ın olağanüstü gayretlerine Genel Başkanımızın bizzat Mersin’e üç kez giderek verdiği destek de kamuoyunun malumudur.

Karanlık bir elin organizasyonuyla Mersin’deki seçim çalışmalarında ihanete uğrayan ve tuzak kurulan İYİ Parti, Büyükşehir Belediye Başkanlığında Demokrat Parti Adayı Sayın Ayfer YILMAZ’ı desteklemiştir.

Demokratik değerlerimiz ve milli iradeye saygımız gereği, seçim sonucuna gölge düşürebilecek, hatta sonuçla birlikte İYİ Parti’nin şeffaf ve samimi tavrı üzerinde kuşku yaratabilecek bu Twitter mesajındaki yaklaşımın partimiz görüşü olmadığını tekraren belirtmek isteriz.