CiddiGazete- İyi Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Dr. Murat Gök (45), evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

İyi Parti Strateji ve Toplumsal Politikalardan Sorumlu İzmir İl Başkan Yardımcısı Murat Gök, bugün akşam saatlerinde Karşıyaka Mavişehir semtindeki evinde rahatsızlandı.

Yakınlarının durumu bildirmesi üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Gök'ün yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Murat Gök'ün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirtildi.

Evli ve iki çocuk babası Gök'ün vefatı yakınlarını yasa boğdu.

Dr. Murat Gök, daha önce siyaset yaptığı MHP'den 2017 yılında istifa ederek İyi Parti'ye geçmişti.

DR. MURAT GÖK KİMDİR?

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı Murat Gök, 1975 yılından Kahramanmaraş'ta doğdu.

İlk ve Orta öğrenimini İskenderun'da tamamladıktan sonra 1993 yılında girdiği Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi (İngilizce) Tıp Bölümü'nde yüksek öğretim hayatına sürdürdü.

2000 yılında tıp doktoru ünvanı ile mezun olan Gök, aynı yıl Tıpta Uzmanlık Sınavı'nda (TUS) Türkiye 10.'su olarak Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Kadın Hastalıkları ve Doğum İhtisası yapmaya kabul edildi.

2005 yılında ihtisasını tamamlayarak Uzman Doktor olarak meslek hayatına başlayan Gök, 8 yıl boyunca Muş ve Balıkesir'de kamu hastanelerinde Operatör Dr. ve Başhekim olarak görev yaptıktan sonra 2013 yılından itibaren İzmir'de özel sektörde çalışmaya başladı.

3 yıl Özel Gazi Hastanesi'nde çalışan Gök, İzmir Alsancak'ta kendisine ait olan klinikte hekimlik hizmeti vermeye devam ediyordu.

Gök, İzmir'de çeşitli sivil toplum örgütlerinde yöneticilik görevlerinde bulunmuştu.