CHP kulislerinden edinilen bilgiye göre İYİ Parti ile ittifak görüşmeleri fiilen son buldu. CHP kulisleri görüşmelerin sonlanmasından Koray Aydın başta olmak üzere bazı İYİ Partilileri sorumlu tutuyor.

Edinilen bilgiye göre; ittifak görüşmelerinde bazı illerde kriz çıktı. Ankara'da Mansur Yavaş ismine CHP yönetimi, parti tabanından gelen eleştirilere rağmen "Evet" derken, İYİ Parti'nin görüşmelere Yavaş ile anlaşmadan geldiği iddia edildi.

CHP yönetimi, İYİ Parti'ye Ankara'nın yanı sıra Kocaeli, Trabzon ve Ordu'yu vermeyi kabul ederken, İYİ Parti'nin Balıkesir dahil bazı illerde adayını geri çekmeyi kabul etmediğini ifade etti.

CHP yönetimi yaşanan krizlerden Meral Akşener'den çok Koray Aydın'ı sorumlu tutuyor.

İYİ PARTİLİLER CHPİ GENEL MERKEZİNE GİTTİ

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ve Genel Sekreter Cihan Paçacı’nın da aralarında bulunduğu heyet, seçim ittifak görüşmeleri için CHP Genel Merkezine gitti. İki parti arasında, ittifak çalışmalarıyla ilgili son aşamaların bugünkü görüşmede netleşeceği belirtildi.

AKŞENER VE KILIÇDAROĞLU BİR ARAYA GELECEK

İYİ Parti Genel Başkan yardımcısı Koray Aydın yaptığı açıklamada, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, CHP genel merkezine giderek Kemal Kılıçdaroğlu ile ittifak görüşmelerindeki pürüzlerin giderilmesi için bir araya geleceklerini söyledi. Görüşme bu akşam gerçekleşecek.

AYRINTILAR GELİYOR...