CiddiGazete- İyi Parti Ankara Milletvekili Şenol Suat'ın danışmanı Gökhan Dinç'in evine misafirliğe gittiği yakın arkadaşını 6 yerinden bıçakladığı ortaya çıktı. Olaydan hemen sonra gözaltına alınan Dinç'e mahkeme adli kontrol şartıyla ev hapsi verdi.

"BURADA KALIN" TARTIŞMASI

İddiaya göre, İyi Parti Ankara Milletvekili Şenol Suat'ın danışmanı Gökhan Dinç ve arkadaşı M.T. birlikte 1 Nisan akşamı okul arkadaşları olan A.E'nin evine gitti. Gecenin ilerleyen saatlerinde iki arkadaş arasında tartışma çıktı ve Dinç, arkadaşı A.E'yi 6 yerinden bıçakladı.

Bıçaklanan A.E'nin eşi D.E. polis sorgusunda yaşananları şöyle anlattı: "Gökhan ile M.T. mangal yakmak ve birlikte alkol almak için bize geldiler. Eşim Gökhan ve M.T. geç olduğu için bizde kalmalarını teklif etti. Gökhan, 'Sana mı soracağız demesiyle, eşim 'O zaman gidin' dedi. Bunun üzerine aralarında tartışma başladı."

MİLLETVEKİLİ DANIŞMANLIĞI YAPAMASIN

Bıçaklanan A.E.'nin avukat eşi D.E. olayla ilgili Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Sekreterliği'ne yazdığı bir yazıda eşini bıçaklayan Gökhan Dinç hakkında soruşturma başlatılmasını meclisteki göreviyle milletvekili danışmanlığından el çektirilmesini talep etti.

D.E. şu ifadeleri kullandı: "Canavarca hisle her iki elinde birer bıçakla eşimi bıçaklayan bu şahsın TBMM çalışanı ve milletvekili danışmanı olmaması için gerekli idari sürecin, soruşturmanın başlatılmasını saygıyla talep ederim."