CiddiGazete

Türkiye bu sabah, üst üste gelen şehit haberleriyle sarsıldı. PKK terör örgütünün Şırnak'ta tuzakladığı bombayı imha etmeye çalışan Astsubay Esma Çevik ve Uzman Çavuş Kemal Sayar şehit oldu. Patlamada yedi asker de yaralandı.

Şırnak'ta EYP'nin patlaması sonucu şehit olan iki askerlerden bomba imha uzmanı Astsubay Esma Çevik'in, İYİ Parti Sultangazi İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi ve partinin kurucularından Hüseyin Akgül'ün kızı olduğu öğrenildi.

BARUT VE PARFÜM KOKUSUNA CENNET KOKUSU DA EKLENDİ

Patlamada şehit olan PAMİT Komutanı Astsubay Esra Çevik'in imha yaptığı görüntülerinin, 15 Kasım'da Jandarma Genel Komutanlığı'nın resmi twitter sayfasından paylaşıldığı da ortaya çıktı. "Barut kokusu, parfüm kokusu" başlıklı paylaşımda, Çevik'in tuzaklanan patlayıcıları imha ettiği ve ardından da kaskını çıkartıp başparmağını kaldırdığı görülüyor.

ŞEHİT ÇEVİK'İN NAAŞI, EDİRNEKAPI'DA DEFNEDİLECEK

Öte yandan şehit Esra Çevik için yarın (salı günü) ikindi namazına müteakip, Ataköy 5. Kısım Camii'nde cenaze namazı kılınacak ve naaşı Edirnekapı Şehitliği'ne defnedilecek. Şehit Çevik için İstanbul Bayrampaşa Demirkapı Caddesi Lale Sokak'ta taziye çadırı kuruldu.