CiddiGazete- Kızılay'ın yardıma muhtaç kişilere dağıtılması için hazırladığı konserve etler, AKP Bitlis milletvekili Cemal Taşar ile kardeşi Tatvan Kızılay Şube Başkanı Battal Taşar'ın ortak olduğu otelin mutfağından çıktı. Söz konusu skandalın ardından Tatvan Kızılay Şube Başkanı Battal Taşar istifa etti.

İSTİFA ETTİ

Kızılay'ın etlerinin otelinde çıkmasından önce daha önce da aynı yönde çok sayıda iddia olan Battal Taşar açıklamasında, "Bölgede kendisinden başkasına yaşama şansı ve hakkı vermek istemeyenlere karşı ailemizin de mensup olduğu Ak Parti'nin ilimizde kazanmış olduğu zaferlere şahsım üzerinden saldırılmasına ve karalanmasına meydan vermeyeceğim.

Şahsımla herhangi bir hesabı olanların doğrudan hesaplaşması ve Kızılay'ın son gelişmeler üzerine başlattığı gelişmeyi rahatlatmak için Kızılay Tatvan Temsilciliği görevinden istifa ettiğimi bildiririm" dedi.

VEKİL CEMAL TAŞAR: SUSKUNLUĞUM ASALETİMDENDİR!

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan AKP Milletvekili Cemal Taşar ise "Sevgili Dostlar, Mevlana ne güzel söylemiş, 'Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım var lakin, bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye.' Ahmaklara verilecek cevap sukuttan ibarettir..." ifadelerini kullanmıştı.

Skandalın görüntüleriyle ortaya çıkmasının ardından AKP genel merkezinden henüz bir açıklama yapılmadı.