CiddiGazete- MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'un ihraç kararı Kayseri'yi karıştırdı.

MHP Kayseri Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Sedat Kılınç, Ersoy'a destek vererek partisinden istifa etti.

Sedat Kılınç, "Söylediğine bakıyorum doğru mu evet doğru. Millet perişan, geçinemiyor, alım gücü kalmadı. Beni disipline sevk etmenize de gerek yok. Partim olan MHP'den istifa ediyorum" dedi.

CANLI YAYINA ÇIKMASI ENGELLENDİ

MHP'den ihraç edilen Baki Ersoy'a destek için partisinden istifa eden meclis üyesi Sedat Kılınç'ın bu akşam çıkacağı yayın basıldı ve Kılınç ağır şekilde darp edildi. Olay sırasında saldırganları durdurmaya çalışan gazeteci Azim Deniz de yaralandı.

"SEDAT KILINÇ KAÇIRILDI" İDDİASI

Kayserili gazeteci Azim Deniz, kendisiyle birlikte ağır şekilde darp edilen Sedat Kılınç'ın dövüldükten sonra saldırganlar tarafından sürüklenerek TV binasından çıkartıldığını söyledi.

Kayserili gazeteci Azim Deniz de baskın sırasında yaralandı.

SEDAT KILINÇ'TAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

Saldırıya uğrayan ve kaçırıldığı yönünde iddialar olan Sedat Kılınç'ın nerede olduğu ortaya çıktı. Kılınç, canlı yayına bağlanarak olayla ilgili şu bilgileri verdi:

Hastanedeyim. TV programına katılmak için gittiğimde, 100 kişilik bir grup alçakça saldırıda bulundu. Ülkücülükle ilgisi olmayan bir grubun saldırısı. Ani bir saldırıya uğradım. Saldırganların kim olduklarını bilemiyoruz! 50 mi ya da 100 kişi mi tam olarak bilemiyorum. Kaçırılma olayı doğru değil. Önce televizyonda saldırı oldu, sonra aşağıda saldırı oldu. Dışarıya çıktığımda arabama binerek hastaneye geldim. "Röportaj vermeyeceksin" diyerek saldırdılar. Çok ani bir saldırı yaşadım. Olayı tam olarak hatırlamıyorum! Çok sayıda insan saldırdı ama çok şükür iyiyim. Ağrılarım var. İstifamdan Baki Ersoy'un haberi yoktu" dedi. Sedat Kılınç, "Saldırganlardan şikayetçi olacak mısınız?" sorusuna cevap vermedi.

"DEĞERLENDİRME YAPMAYACAĞIM"

Gazetecilerin ulaştığı Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, olayla ilgili değerlendirme yapmayacağını söyledi.