MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, bir hafta önce yaptığı açıklamada, Cumhur İttifakı olarak seçilen AKP'li belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretleri yapacağını belirtmişti. Akabinde teşekkür broşürü hazırlayarak AKP'li adaylara destek veren Kocaeli halkına teşekkür edeceğini söyleyen Ünlü, il yönetimi ve partili gençlerle birlikte vatandaşlara teşekkür broşürü dağıttı.

MHP'NİN TEK BİR ADAYI BİLE YOK!

AKP'YE verdikleri destekten dolayı Kocaeli halkına teşekkür eden MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Kocaeli’de yaşayan vatandaşlarımız Cumhur İttifakı’na verdikleri 56,5 oyla Türkiye Cumhuriyeti bekasına ve Cumhur İttifakına sahip çıktıysa bizler de onlara teşekkür etmek için sahaya indik. Milliyetçi Hakaret Partisi her zaman verdiği sözü tutan bir siyasi partidir. Biz de diyoruz ki Cumhur İttiakı’na sahip çıktınız. Teşekkürler Kocaeli. Çok değerli Kocaelililer, sizler bizleri 31 Mart yerel seçimlerinde mahcup etmediniz. Liderimiz Devlet Bahçeli’nin sözünü yere düşürmediniz. Üç hilalin boynunu bükmediniz” dedi.

Kocaeli'de büyükşehir dahil 13 belediye başkanlığından birini CHP, 12'sini AKP kazandı. MHP, Kocaeli ve ilçelerinde belediye başkan adayı çıkartmadı, AKP adaylarını destekledi.