CiddiGazete- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kayseri Muhtarlar Buluşması'nda konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları:

Sezgin Tanrıkulu'nun katıldığı cenaze töreni Tahir Elçi'nin cenaze törenidir. O cenaze törenine bütün siyasi partilerden katılım var. Photoshop yapılıyor, tabutun başına terör örgütünün bayrağı konuyor ve yayınlanıyor. Bu konuda faili aramak için davalar açıldı. Sezgin Tanrıkulu Diyarbakır Baro Başkanlığı yaparken en açık şekilde teröre karşıyız diye açıklama yapan kişidir.

Benim milliyetçilik anlayışım vatanseverliktir. Eğer 21. yüzyılın Türkiye'si Londra'daki bir avuç tefeciye para dileniyorsa ben o yöneticilerin hiçbirisine milliyetçi diyemem. Başkasına el avuç alan emir alır. 18 yılda 187 milyar dolar faiz ödemişseniz hepimizin düşünmesi lazım.

İhaleyi neden dolarla yapıyorsunuz? Hani milliyetçiydik, yerliydik? Yarın ihtilaf çıktı diyelim, dava nerede görülecek? Londra mahkemelerinde...

TANK PALET FABRİKASI

Değeri 20 milyar dolar Tank Palet fabrikasının. Fabrika ordunun. 20 milyar dolarlık ordunun Tank Palet fabrikası Katar ordusuna verildi. Kaç liraya verildi bilen var mı? 0 dolar. 1 dolar dahi almadılar. Ordunun hakkını hukukunu kim savunacak? Mustafa Kemal'in ordusunu kim savunacak?

AYRINTILAR GELİYOR...