CiddiGazete- Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde 8 Temmuz 2018 tarihinde meydana gelen tren kazasında 9 yaşındaki oğlu Oğuz Arda Sel’i kaybeden Mısra Öz, coronavirüs (Covid-19) tedavisi görüyor. Beş gündür solunum cihazına bağlı olan Mısra Öz, sağlık durumu kötüye gidince yoğun bakıma servisine alındı.

Oğlu Oğuz Arda Sel’i kaybettiğinden bu yana her gün sosyal medya hesabından paylaştığı mesajlarla gerçek sorumluların yargılanması için adalet çağrısı yapan Mısra Öz’ün babası Mehmet Öz, “İnsanlar adalet çağrısını devam ettirsinler" isteğinde bulundu.

Mehmet Öz’ün bu isteği sosyal medyada yankı uyandırdı. Binlerce kişi Oğuz Arda Sel başta olmak üzere Çorlu tren kazasında hayatını kaybedenler için adalet çağrısı yapan mesajlar paylaştı.

KILIÇDAROĞLU’NUN MESAJI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da sosyal medya hesabından, "Mısra Öz yoğun bakımda. Dünyadaki en büyük acı evlat acısı. Oğlunu kaybettiğinden beri istisnasız her gün yazdı, konuştu, haykırdı. Şimdi yaşam mücadelesi veriyor, onun yerine ben yazayım. 1015 gün oldu. Çorlu Tren Kazasında adalet yerini bulmadı" mesajını paylaştı.

GEÇMİŞ OLSUN DİLEDİ

Kılıçdaroğlu ayrıca Mısra Öz’ün babası Mehmet Öz’ü telefonla aradı. Mısra Öz’ün yoğun bakımda süren tedavi sürecine ilişkin bilgi alan Kılıçdaroğlu, geçmiş olsun dileklerini iletti. Kılıçdaroğlu, Öz ailesinin Çorlu tren katliamı nedeniyle, 1015 gündür sürdürdüğü adalet mücadelesinde yanlarında olduklarını yineledi.