CiddiGazete- CHP İstanbul İl Başkanlığı'nın Sarıyer Huzur Mahallesi Azerbaycan Caddesi üzerindeki yeni il binasının açılışı yapıldı. Açılışa CHP eski Genel Başkanı Altan Öymen ile İBB eski Başkanı Nurettin Sözen de katıldı.

"ÜLKENİN BÜTÜN SORUNLARINA TALİBİZ"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Bir binaya sahip olmak elbette önemlidir ama bir binaya sahip olmanın çok ötesinde, yaşadığı ülkeye sahip olmak çok daha değerlidir. Biz yaşadığımız ülkeye de sahip çıkacağız" dedi.

Ülkenin var olan bütün sorunlarına talip olduklarını belirten Kılıçdaroğlu, "Birileri ülkenin rantına sahip çıkabilir. Ama biz yaşadığımız sadece kendi ülkemizde değil var olan coğrafyada bütün komşularımızla huzur içinde yaşamak ve var olan sorunları çözmeye talibiz" ifadelerini kullandı.

Yeni bir bina alındığında çalışma arkadaşlarına "Bina güzel ama sakın içerde fazla oturmayın, bizim görevimiz dışarda, halkta" dediğini belirten Kılıçdaroğlu, "Kim mağduriyet yaşıyorsa gelip rahatlıkla bizim kapımızı çalacaktır. Biz onun sorunlarını çözeceğiz" dedi.