CiddiGazete- İYİ Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, Türklüğü aşağılayan bir karikatür paylaşan Kızılay Başkanı Kerem Kınık'a çok sert tepki gösterdi.

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'e güzellemeler yaptığı Twitleri de olan Kerem Kınık'a, Ümit Özdağ, "Türk Kızılayı'nın başına gelen doğal felaketsin" dedi.

Kınık'ın, PKK ile masaya oturan AKP tarafından "çözüm ihaneti" sürecinde kaldırılan "Andımız" aleyhinde propaganda yaparak, Türklüğü aşağılayan karikatür paylaşmasına tepki gösteren Özdağ, "Kerem Kınık sen Türk Kızılayı'nın başına gelen doğal felaketsin" ifadelerini kullandı.

Elazığ depreminden dakikalar sonra Kerem Kınık'ın, para kampanyası başlatmasını da hatırlatan Ümit Özdağ, "Utanmadan halktan 10 TL toplayıp, binlerce dolar ödedikleri villalarda sözde çalışıyorlar" dedi.

İYİ Partili Ümit Özdağ'ın paylaşımı şöyle: "Türk Kızılayı'nın başında bu zihniyet var. Türklük ile alay ediyor. Utanmadan halktan 10 TL toplayıp, binlerce dolar ödedikleri villalarda sözde çalışıyorlar. Kerem Kınık sen Türk Kızılayı'nın başına gelen doğal felaketsin."

Kerem Kınık, 41 vatandaşın hayatını kaybettiği Cuma günkü Sivrice merkezli depremden dakikalar sonra vatandaşlardan 10'ar lira yardım istemiş, gelen yoğun tepkiler karşısında, yaptığı paylaşımı silmek zorunda kalmıştı.

İŞTE KIZILAY BAŞKANI KEREM KINIK'IN BÜYÜK TEPKİ ÇEKEN PAYLAŞIMI:

KEREM KINIK'IN DİĞER TWİTTER PAYLAŞIMLARINDAN BAZILARI ŞÖYLE: