MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki yemin töreninde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin elini öpen İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz'ın transferi dolayısıyla partisini eleştiren İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’a tepki gösterdi.

Yalçın, Aydın'a yönelik olarak, "İYİ Parti'nin Sümbül Ağa'sı Koray Aydın; Hanım Sultancığı 24 Haziran'da sörf tahtasından düşeli ne yapacağını, nereye huluskarlık edeceğini, kime çemkireceğini, kime yağdanlık edeceğini bilemeyip şaşkın vaziyete düşmüştür" ifadesini kullandı.

"Seçmenin siyaseten hadım ettiği devşirme takımını etrafına toplayarak yaptığı son açıklama esnasında Başağa Koray Aydın'ın, Sayın Genel Başkanımızın adını anmış olması, pespaye bir harem entrikasıdır" diyen Yalçın, sözlerine "Bilinmelidir ki MHP'nin gölgesinde siyaset yaparak ayakta kalmaya çalışanlar, o yaman gölgenin ağırlığı altında ezilmekten kurtulamayacaklardır" diye devam etti.

“MHP'NİN GÖLGESİNDE SİYASET..."

Yalçın, şunları kaydetti:

"Vaktiyle MHP'de fitne borusunu üflemek üzere kendilerine Dırar Mescidinin imamlarını örnek alanların, aramızdan temizlenmesinin ne kadar hayırlı olduğu anlaşılmıştır. Öyle görünmektedir ki cadı kazanının kaynadığı bu parti, siyasette bozgunculuğun adı ve adresi olmakla kalmayacak, yönetim güruhu da kendi içinde birbirini yemeye devam edecektir. İP; istisnalar hariç, her gittikleri yerde maraza çıkaran, bozgunculukta mahir, yalancılıkta usta, palavracılıkta avcılardan bile üstün politika tiplemeleriyle dolu bir siyasi kurumdur.

İP'in önde gelenlerinin mizaçları, huyları ve seciyeleri; fısk ve fücura müsaittir. Bunun içindir ki Türk milleti, fesada uğratmak istedikleri camiamızdan tart edildikleri hâlde cibilliyetleri icabı partimize ve Sayın Genel Başkanımıza saldırmaya devam eden dönme ve devşirmeleri "zamanın değirmeni"ne yollamak üzere Hanım Sultancığın çeyiz sandığına istif etmiştir. Bilinmelidir ki MHP'nin gölgesinde siyaset yaparak ayakta kalmaya çalışanlar, o yaman gölgenin ağırlığı altında ezilmekten kurtulamayacaklardır."