CiddiGazete- İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, HDP'nin kapatılması istemiyle açılan dava ve HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun milletvekilliğinin düşürülmesine ilişkin, "Şimdi akılları başlarına gelmiş HDP'ye dava açmışlar. Öğleden sonra günaydın" ifadelerini kullandı.

Koray Aydın, Antalya’da bir otelde düzenlenen basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu, gazetecilerin sorularını cevapladı.

Aydın, HDP'nin kapatılması istemiyle açılan dava ve HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun milletvekilliğinin düşürülmesine ilişkin soruya, "Şimdi akılları başlarına gelmiş HDP'ye dava açmışlar. Öğleden sonra günaydın" cevabını verdi.

İyi Parti’nin Millet İttifakı'ndan ayrılıp AKP ile ittifak kuracağı iddiasını soran bir gazeteciye ise, "Biz ne yaptığını bilen partiyiz. Öyle hiç kimse çıkıp da bizi kendi oyununun içinde bir parça olarak görmeye çalışmasın" cevabını verdi.

MUHİTTİN BÖCEK'E ZİYARET

Koray Aydın, daha sonra Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i makamında ziyaret etti.

Muhittin Böcek, ziyaretin anısına Aydın'a kasket, poşu, tespih ve Antalya'ya özgü yöresel halı hediye etti. Kasketi ve poşuyu takan Aydın, bir süre hediye edilen tespihi çekti.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ziyarete ilişkin fotoğrafları, “İttifak ortağımız İYİ Parti'nin Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekilimiz Koray Aydın'ı (@korayaydintr) Belediyemizde ağırladık. Kendisine nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum” notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.