CiddiGazete- Akit.com.tr'de yer alan habere göre; Kastamonu Öğretmenevi'ni kumarhaneye çevirdiği öğrenilen AK Parti Kastamonu milletvekili Hakkı Köylü, AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü ve beraberindeki bir grup bürokrat, kumar masasında yakalanınca, yeniakit muhabirlerine saldırdılar.

İddiaya göre; kumar oynama görüntülerini kaydeden Yeniakit muhabiri Mehmet Özmen, bir odaya kilitlenerek 6-7 kişi tarafından darp edildi. Saldırganların arasında bizzat AK Partili Hakkı Köylü de yer aldı.

SEN BENİM HABERİMİ NASIL YAPARSIN LAN

Ağır küfürler ve hakaretler eşliğinde bizzat Özmen'e yumruklarla vurarak saldırdığı iddia edilen Hakkı Köylü, "Sen benim hakkımda nasıl haber yaparsın lan" diyerek bağırdı.

GÖRÜNTÜLERİ SİLMEK İÇİN TELEFONUNU GASP ETTİLER

Saldıranlardan bir kısmı, Taha Emre Özdemir'i kumar oynanan odadan dışarı çıkartarak görüntü aldığı telefonunu gasp etti. Saldırganların gasp ettikleri cep telefonundan görüntüleri silmeye çalıştıkları öğrenilirken, cep telefonunun halen saldırganlarda olduğu bildirildi.

ÖĞRETMENEVİNİ ÖZEL KUMARHANEYE ÇEVİRMİŞLER

Bir kamu kurumu olan Kastamonu Öğretmenevi'ndeki lokalin, saat 22.00'de kapanması gerekirken, AK Parti milletvekili Hakkı Köylü, AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü ve beraber kumar oynadıkları bürokratlar ve vekilin yakın arkadaşları için her cumartesi günü özel kumar odası haline getirildiği öğrenildi.

Öte yandan Hakkı Köylü'nün Kıbrıs'ta yüklü miktarda kumar borcuna saplandığı iddia edildi.

Saldırıya uğrayan Akit muhabiri hastaneden darp raporu alıp, aralarında AK Parti milletvekili Hakkı Köylü'nün de olduğu gruptan şikayetçi oldu.

ERDOĞAN'A YEMİN TÖRENİNDE REFAKAT ETTİ
AK Parti'de 22. dönemden bu yana milletvekili olarak görev yapan Hakkı Köyle, TBMM Anayasa Komisyonu üyeliği ve Başkanvekilliği görevlerinde bulundu. 24 Haziran 2018 seçimlerinden sonra, en yaşlı ikinci milletvekili sıfatı ile TBMM Başkanvekilliği yaptı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yemin töreninde refakat etti. Hakkı Köylü aynı zamanda, 17/25 Aralık süreciyle ilgili TBMM'de kurulan komisyonun başkanlığını yaptı. 

Hakkı Köylü'nün kızı Selcen Köylü Kayhan, önceki dönem Adalet Bakanlarından Bekir Bozdağ zamanında bakanlığa müşavir olarak atandı. Damadı Kayahan Kayhan ise önce Sağlık Bakanlığı, sonra Tarım Bakanlığı'nda kariyer basamaklarını hızla çıktı. Kayhan, şu an Tarım ve Orman Bakanlığı Yem Daire Başkanı olarak görev yapıyor.