CiddiGazete- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında bir heyet dün MHP'nin Kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş'in eşi Seval Türkeş'i evinde ziyaret etti.

İstanbul Erenköy'de gerçekleşen ziyarete, Cumhur İttifakı ortağı Devlet Bahçeli'nin ekibi tepki gösterdi.

Bahçeli'nin danışmanı Metin Özkan, Semiha Şahin'in CNNTürk'te sunduğu programda, ziyaretle ilgili ağır ifadeler kullandı.

Alparslan Türkeş Vakfı Başkanı Ahmet Kutalmış Türkeş de annesini eleştiren Metin Özkan'a sorulması için sosyal medya üzerinden program sunucusu Semiha Şahin'e soru yöneltti. Şahin, soruları Metin Özkan'a aktarmadı; Kutalmış Türkeş'in programa bağlanma talebini de yerine getirmedi.

İŞTE KUTALMIŞ TÜRKEŞ'İN METİN ÖZKAN'A SORULARI:

- Metin Özkan a sorar mısınız Bahçeli terörist dediği CHP İLE neden işbirliği yapıp ortak Cumhurbaşkanı adayı çıkarmış? @semiha__sahin Neden Ecevit ile işbirligi yapıp, yanında hazır ola geçip, Apo'nun idamının kalkmasına imza atmış? Neden iktidar olmaktan kaçıp erken seçime gitmiş?

- Madem Türkeş'i temsil ediyorlar neden TÜRKEŞ'İN adını Erciyes'teki parktan kaldıran, ülkücüler ajandır diyen Özhasekiyi Ankara belediye başkan adayı olarak gösterip, Türkeş’in resmini ayakları altında çiğneyen Yaşar Yıldırım’la beraber Türkeş in Kabrine yollamışlar! @semiha__sahin

- Metin Özkan isimli ömründe Türkeş’le hiçbir şey paylaşmamış adama sorar mısınız @semiha__sahin Seval TÜRKEŞ 5 yıl boyunca her gün hapishane kapılarında TÜRKEŞ’i beklerken Devlet Bahçeli ve Metin Özkan neredeymiş?! Bahçeli Türkeş’in tutukluluk yıllarında Türkeş ile kaç kez görüşmüş!

- Devlet Bahçeli'ye sorar mısınız neden Pkklı Ahmet Türk ün sağlığı için endişe edip tahliyesini sağlamış @semiha__sahin Resimdeki HDPli Hasip Kaplanla gülüşerek ne konuşmuş??

- TÜRKEŞ'İN gerçek ailesi ve evlatları olduğunu iddia ederek Türkeş'in ailesine dil uzatanlar! Siz ne biçim evlatsınız ki Babanız Türkeş'in resmini ayakları altında çiğneyerek küfreden Yaşar Yıldırım’ı MHP Genel Başkan yardımcısı koltuğunda oturtuyorsunuz! @semiha__sahin

- Sayın @semiha__sahin madem Türkeş’i onlar temsil ediyormuş; neden Alparslan Türkeş in adını içeren sloganları yasaklamışlar? Alparslan Türkeş’in askerleriyiz diye bağıranları neden susturmuşlar! Ne hain evlatsınız ki Babanız Türkeş’in adını yasaklıyorsunuz!

- Dönemin Ocak genel başkanı tarafından yayınlanan genelge aşağıdaki gibidir, neden MHP genel merkezi Türkeş için atılan sloganı yasaklamıştır @semiha__sahin ya takır takır hepsini sor, yada canlı yayına bağla! Ne biçim evlatsınız siz Babanızın adını yasaklıyorsunuz!

"BİLGE LİDERİN EVİNDE YATIYORDU"

- Yıldıray isimli şahsiyetsiz fino; TÜRKEŞ'in bir ömür yanında olan eşi SEVAL TÜRKEŞ ve biz, tutukluluk yıllarında her sabah 5'te kalkıp Mamak kapılarında beklerken, sen ve anan evinizde uyuyor sen de oyuncaklarınla oynuyordun! Bilge liderin ve Semih iti de evinde yatıyordu!