CiddiGazete- İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e sosyal medya hesabından ağır küfürler eden ve bunun için ceza alan bir vatandaş, Bingöl'de Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan'ın tepkisiyle karşılaştı.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Bingöl ziyaretinde ortaya çıkan vatandaş, eleştirilerini sürdürünce polis tarafından uzaklaştırılmak istendi. Bu sırada Lütfü Türkkan, vatandaşın boğazına sarılarak bir süre yürüdü ve vatandaşı dinledi. Bir ara Türkkan aniden vatandaşa "Bacını s...m" dedi. Tekrar ortalık karışınca polis, vatandaşı hızlı şekilde olay yerinden uzaklaştırdı.

AKŞENER'İN ZİYARETİ GÖLGEDE KALDI

AKP'ye yakın kaynaklar tarafından olay videosu servis edilince Lütfü Türkkan'a tepkiler çığ gibi büyüdü. Türkkan için Twitter'dan yaklaşık 200 bin tweet atıldı.

Sosyal medyada gündemin ilk sırasına çıkan Lütfü Türkkan, Meral Akşener'in Bingöl ziyaretini unutturdu.

TWİTTER'DAN AÇIKLAMA YAPTI

Lütfü Türkkan, gündemdeki olay için sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Provokasyon için gönderdiğiniz adamların oyunu bitmedi bir türlü. Bu kez de Akşener'e sosyal medyada küfür ettiği için ceza alan bir provokatöre bırakın herhangi bir kötü ifadeyi, aksine kendisine sarılarak birlikte yürüdüğüm halde bu kez 'ağır küfür etti' diye yayınlamışsınız" dedi.

BASIN TOPLANTISI İPTAL EDİLDİ

Öte yandan Lütfü Türkkan'ın kameraların karşısına geçeceği öğrenildi. Türkkan'ın Cumartesi günü saat 12.00'de İyi Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyeceği duyuruldu ve Türksat 3A uydusu üzerinden canlı yayınlanacağı belirtildi. Gece 01.35'te haber merkezlerine geçilen notta, Türkkan'ın basın toplantısının iptal edildiği duyuruldu.