CiddiGazete- Alparslan Türkeş Vakfı Genel Başkanı Ahmet Kutalmış Türkeş, Devlet Bahçeli'ye ve Yıldırım Tuğrul Türkeş'e "Andımız"ı geri getirme çağrısı yaptı.

Kutalmış Türkeş, Devlet Bahçeli'nin daha önce Andımız hakkında Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözlerinin yer aldığı videoyu da paylaşımına ekledi.

"HODRİ MEYDAN"

Twitter hesabından çağrıda bulunan Kutalmış Türkeş, Bahçeli'nin gündeme oturan sözlerini paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

"Devlet Bey, işte beklediğin an! Geç karşılarına: 'Millete sözüm var Andımızı tekrar okutun yada ittifakı bozarım' de! Gör bakalım okutuyorlar mı okutmuyorlar mı! Yaparsan Türk tarihine şerefle geçersin, yapmazsan MHP'yi esir, kendini de rezil etmiş şekilde tarihe geçersin! Hodri Meydan!"

"KIR O BACAKLARI"

Ahmet Kutalmış Türkeş, paylaşımının ikinci bölümünde de ağabeyi AKP Ankara Milletvekili Yıldırım Tuğrul Türkeş'e seslendi:

"Sayın Tuğrul Türkeş, beni hiçbir zaman MHP üyesi dahi yapmadılar ama Siz MHP'de başkan yardımcılığı yaptınız. O dönemde 'Milliyetçiliğe ayak uzatmaya kalkanın ayaklarını kırarız' diyordunuz! İşte sana fırsat! Madem Türkeş'in oğlusun babamıza yakışanı yap. Kır o bacakları, okut andımızı!"