CiddiGazete- Yabancı ülkelerin istihbarat servisleriyle ilişkisi olan FETÖ tutuklusu Enver Altaylı polemiği sosyal medyada hız kazandı.

İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun dayısı ve iş ortağı olan Enver Altaylı hakkında muhafazakar kesimin yakından tanıdığı isimlerden Mustafa Çalık, sosyal medya hesabından değerlendirme yaptı.

Buğra Kavuncu'nun babası Orhan Kavuncu için "Adamdan anlamaz, anlasaydı Enver Altaylı gibi bir kayınbiraderi çoktan vurmuş olması lazımdı" dedi.

Buğra Kavuncu'nun babası Prof. Dr. Orhan Kavunucu, Mustafa Çalık'ın paylaşımının altına çok sert bir cevap yazdı. Orhan Kavuncu, Mustafa Çalık'a, "Ben kimi vurdum ki şimdiye kadar? Enver Altaylı benim kayınbiraderim olmanın ötesinde ağabeyimdir, fikir yolumun ilk taşlarını döşeyen kişidir. Ümit Özdağ'dan daha şahsiyetli olduğunu sanırdım Mustafa Çalık ama değilmişsin" ifadelerini kullandı.

ENVER ALTAYLI 3 YIL SONRA TWİTTER HESABI AÇTI!

FETÖ zanlısı olarak üç yıldır tutuklu olan ve hakkında çok sayıda iddiada bulunulan Enver Altaylı, Ümit Özdağ'ın açıklamalarından sonra bugün Twitter'da hesap açtı.

Enver Altaylı, sosyal medya hesabından bir de paylaşım yayımlayarak Ümit Özdağ'ın iddialarına cevap verdi. Altaylı, Ümit Özdağ ile başladığı açıklamalarını, AKP'li Mahir Ünal'la bitirdi.

Bazı sosyal medya kullanıcıları, hesabın dayısı adına İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu tarafından açıldığını iddia etti.

İŞTE ENVER ALTAYLI'NIN TWİTTER HESABINDAN YAPTIĞI AÇIKLAMA: