CiddiGazete- Vefat eden Bayındırlık ve İskan eski Bakanı Zeki Ergezen için TBMM'de tören düzenlendi. Ardından Hacı Bayram-ı Veli Camii'nde cenaze namazı kılındı.

Polisin araç girişine izin vermediği camiye yakın noktada, MHP'li vekil Erkan Haberal'ın içinde bulunduğu otomobil, uyarıları dinlemeyerek, yasak alana girmeye çalıştı. Trafik polisleri ve sivil ekipler, aracın geçişine izin vermedi.

Münakaşanın ardından bagajdan aldığı kırmızı plakayı aracın ön tarafına takan şoför, daha sonra barikatın önünde bekleyen Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin güvenlik görevlisine kasten çarparak yeniden alana girmeyi çalıştı.

Polislerin müdahale ettiği aracın, çarpmanın şiddetiyle yere savrulan güvenlik görevlisinin üzerinden geçmesi son anda önlendi.

GÜVENLİK GÖREVLİSİNE KASTEN ÇARPTILAR, ÖZÜR İSTEDİLER!

Ergezen'in cenaze töreninde yaşanan olayla ilgili MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'dan skandal paylaşım geldi.

Ersoy Twitter'dan yaptığı açıklamada, ''Kıymetli İdare Amirimiz Erkan Haberal'a yapılan hadsizliğe karşı özür dilemesi gereken makam Mansur Yavaş sensin'' dedi.

İşte Baki Ersoy'un yaptığı skandal tweeti:

Kıymetli İdare Amirimiz @HaberalErkan a yapılan hadsizliğe karşı özür dilemesi gereken makam @mansuryavas06 sensin..! Bizi sevmediğini,bu hareketleri kasıtlı yaptırdığını biz biliyoruz ve zaten bizde seni sevmiyoruz ama saygısızlık yapıldığı anda ezer geçeriz bunu da böyle bil..!"